AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
RoPS
4-5-1

11

(1-0)

Yleisöä 1812

FC Inter
4-3-3
vko.25 // 24.6.2015

Ennakko: RoPS-FC Inter

Ennakko: RoPS-FC Inter

FC Inter matkustaa torstaina Veikkausliigan kovakuntoisimman joukkueen, eli RoPS:n vieraaksi Rovaniemelle. Ottelu pelataan Keskuskentällä klo 18.30.

Inter ja RoPS ovat kohdanneet toisensa kahdesti tällä kaudella, kertaalleen liigassa ja Suomen Cupissa. Noissa otteluissa Inter on vienyt RoPS:aa yhteismaalein 11-3. Huhtikuun otteluiden jälkeen on kuitenkin tapahtunut ja paljon. RoPS on saanut pelinsä kulkemaan ja on noussut sarjataulukossa HJK:n jälkeen toiseksi.

- Voitimme RoPS:n kaksi kertaa alkukaudella. Noiden otteluiden jälkeen on tapahtunut kuitenkin paljon. RoPS on todella kovassa vireessä ja on varmasti vaikea voitettava kotikentällä, päävalmentaja Job Dragtsma toteaa seuran verkkosivuilla.

- Inter on kauden aiemmissa kohtaamisissa näyttänyt meille kaapin paikan. Tämän ottelun lähtökohta onkin se, että ottelun jälkeen meidän maalisuhde kauden Inter-kohtaamisissa on pienempi kuin se nyt ennen ottelua on eli voittoa lähdemme hakemaan, RoPS-valmentaja Juha Malinen puolestaan sanoo.

RoPS:n huippuvireestä huolimatta Dragtsma lähtee luottavaisesti huomiseen otteluun Rovaniemellä. Joukkueella on hyvät mahdollisuudet jatkaa voittokulkuaan.

- Olemme pelanneet viime otteluissa nousujohteisesti, joten siinä mielessä voimme lähteä luottavaisesti huomiseen peliin. Pystymme varmasti haastamaan RoPS:n ja ottamaan pelistä voiton. Olemme voittaneet heidät kahdesti tällä kaudella ja pystymme varmasti siihen myös kolmannen kerran, sanoo Dragtsma itsevarmasti.

Interin kokoonpanosta puuttuvat RoPS-ottelusta varmuudella vammojen takia Guy Gnabouyou, Vahid Hambo, Jukka Lehtovaara, Oskari Qvick ja Kalle Kauppi.

RoPS:lta puuttuu ottelusta niin ikään peräti viisi pelaajaa. Pitkäaikaispotilaiden Tomer Chencinskin, Jean Fridolin Nganbe Nganben ja Juuso Majavan lisäksi poissa Inter-kamppailussa ovat Tomas Hradecky ja Santeri Kumpula.

- Uskon että poissaoloista huolimatta luvassa on erittäin mielenkiintoinen kamppailu. Toivottavasti myös yleisö löytää katsomoon meitä kannustamaan, veikkaankin että yleisömäärä alkaa jo kolmosella, Malinen povaa viitaten Ilves-ottelussa syntyneeseen kauden yleisöennätykseen 2086.

RoPS - FC Inter Keskuskentälä torstaina 25.6. kello 18.30. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.