AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FF Jaro
4-5-1

00

(0-0)

Yleisöä 1053

FC KTP
4-4-2
vko.25 // 24.6.2015

Ennakko: FF Jaro-FC KTP

Ennakko: FF Jaro-FC KTP

Maanantaina saalistetun helpottavan kotivoiton jälkeen FC KTP matkaa kuukauden sisään jo toistamiseen Pietarsaareen Jaron vieraaksi.

Joukkueiden kohtaaminen tuolloin päättyi kotkalaisten 2-0-voittoon Tamas Gruborovicsin ja Ilari Äijälän toimiessa maalitekijöinä. Edellisen vierailun tavoin KTP starttasi pitkälle pelireissulle jo peliä edeltävänä päivänä.

Joukkue noudattaa samaa kaavaa majoittumalla keskiviikkona Kokkolaan ja siirtyy sieltä pelipäivänä torstaina Pietarsaareen. KTP:n terveystilanne on KuPS-ottelun tavoin hyvä. Ainoastaan Samuli Kaivonurmi on varmuudella loukkaantumisen takia poissa. Marcus Heimonen ja Topi Pasi eivät matkanneet länsirannikolle, vaan he ovat vahvistamassa reserviseura Susien kokoonpanoa torstaina Kakkosen kotiottelussa Jippoa vastaan.

KTP lähtee otteluun samoilla teemoilla kuin voitollisessa KuPS-ottelussa. Joukkue pyrkii pitämään oman pään tiiviinä ja sitä kautta luomaan maalintekopaikkoja. Maanantaina tämä taktiikka toimi hienosti ja mikä tärkeintä, hyökkääjät saivat onnistumisia.

- Jaro on tosi vaarallinen joukkue etenkin kotikentällään. Edellisessä kohtaamisessamme ei pelimme ollut täysin halutun kaltaista, mutta tuolloin onnistuimme hyvin maalintekopaikoissamme. Tiiviin puolustuksen kautta lähdemme tähänkin otteluun, joukkueen käskyttäjä Sami Ristilä kertoo seuran verkkosivuilla.

Maanantaina KTP:n kärkipelaajat Juho Lehtonen sekä Gruborovics onnistuivat molemmat maalinteossa ja tätä samaa Ristilä odottaa myös tulevassa kamppailussa.

- Juholle ja Tamakselle itseluottamuksen kannalta äärimmäisen tärkeät osumat. Toivottavasti pojat jatkavat samaan tahtiin myös Pietarsaaressa. Lisäksi Josh (Mulvany) ja Sasha (Anttilainen) ovat päivä päivältä lähempänä täyttä pelikuntoa, joten sitä kautta saamme enemmän variaatioita hyökkäyspelaamiseemme. Kokoonpanon kanssa on muutama kysymysmerkki, mutta luottavaisena lähdetään. Olosuhteidenkin pitäisi tällä kertaa olla paremmat, "Risu" jatkaa.


FF Jaro-Ilves Pietarsaaren Keskuskentällä torstaina 25.6. kello 18.30. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.