AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
KuPS
4-5-1

10

(1-0)

Yleisöä 2241

FC Lahti
4-3-3
vko.25 // 24.6.2015

Ennakko: KuPS-FC Lahti

Ennakko: KuPS-FC Lahti

FC Lahti matkustaa torstaina KuPS:n vieraaksi Kuopioon.

Kausi lähestyy kovaa vauhtia puolta väliä ja FC Lahti majailee tällä hetkellä sijalla seitsemän, joka on ennen kauden alkua asetettuihin tavoitteisiin nähden pettymys. Joukkueen päävalmentaja Toni Korkeakunnas muistuttaa kuitenkin, että kaikki on vielä auki.

- Pisteitä on vielä paljon jaossa ja kaikki on mahdollista. Se edellyttää tietysti sitä, että rupeamme kääntämään otteluita voitoiksi. En ole ajatellut mitaleita. Lähinnä keskityn seuraavaan peliin. Mennään peli ja voitto kerrallaan, Korkeakunnas toteaa seuran verkkosivujen mukaan.

- Uskallan väittää, että olemme olleet tähän mennessä pelatuissa peleissä vain yhdessä huonompi, 2-3 kertaa puntit ovat olleet fifty-fifty ja lopuissa olemme olleet parempi osapuoli pelillisesti. Maalinteko on ollut tuskaista ja siihen tarvitaan kylmäpäisyyttä. Kausi ei ole vielä edes puolessavälissä.

Lahti on jo kertaalleen vieraillut Kuopiossa tällä kaudella ja tuolloin mukaan tarttui makoisa 3-0-vierasvoitto. Tempun uusimisen keinot ovat selvillä.

- Meidän pitää jatkaa hyvää pelaamistamme. Viimeksi onnistuimme maalinteossa hyvin. Teimme kaksi erikoistilannemaalia ja vielä yhden pelitilanne maalin lopussa, kun peli oli jo ratkennut. Meidän pitää pikkuhiljaa alkaa tekemään pelitilannemaaleja ja olla huolellisempia maalintekotilanteissa.

Korkeakunnas saa otteluun lähes parhaan mahdollisen miehistön. Sivussa ovat vain Henri Toivomäki ja Leandro Motta.


KuPS - FC Lahti Savon Sanomat Areenalla torstaina 25.6. kello 18.30. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.