AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC Lahti
3-4-3

10

(0-0)

Yleisöä 1923

SJK
4-4-2
vko.26 // 5.7.2015

​Ennakko: FC Lahti-SJK

​Ennakko: FC Lahti-SJK

FC Lahti kohtaa maanantaina SJK:n Kisapuistossa klo 18.30 alkaen.

Lahti pelasi viime torstaina kotonaan ruotsalaista IF Elfsborgia vastaan Europa Leaguen ensimmäisen karsintakierroksen ensimmäisessä osaottelussa ja vastaavasti SJK kohtasi Helsingissä islantilaisen FH Hafnarfjördurin. Lahden ottelu päättyi 2-2 ja SJK puolestaan koki kirvelevän 0-1 kotitappion.

Vaikka Elfsborg - ottelu vaati Kuhnurimiehistön voimia, niin sillä voi olla positiivisiakin vaikutuksia.

- Tottakai pitää ajatella näin. Tosi kovaa vastustajaa vastaan pystyttiin pelaamaan tasapäisesti. Se antaa uskoa ja itseluottamusta. Tämän takia ollaan harjoiteltu, että pelataan. Viikko oli taukoa ennen Elfsborg - ottelua. Nyt tulee kolme peliä viikkoon, mutta se ei ole uusi tilanne, päävalmentaja Toni Korkeakunnas kommentoi.

- Molemmilla joukkueilla on varmasti hieman ajatukset europelissä. Se on ihan luonnollista. Mutta Veikkausliiga on meidän päivätyömme ja tämä on paluu takaisin normaaliin - todella tärkeä peli molemmille, kommentoi SJK:n valmentaja Chris Cleaver.

FC Lahdella on muutama poissaolija maanantaina.

- (Henri) Toivomäki ei ole toipunut ja (Pekka) Lagerblom on ulkona. Muuten joukkue ihan kasassa. Nuorisosastosta (Justus) Kauppinen, ja (Driton) Shala ovat Akatemian mukana. Tällä tietoa 16 kenttäpelaajaa käytettävissä. Tilanne on hyvä, "Toke" kertoo.

Nuoriso-osastosta Mikko Kuningas on kovasti tyrkyllä kentälle. Hän on ollut parissa viime pelissä jo vaihtopenkin puolella.

- Kaikki on mahdollista. Nuoret ovat täysivaltaisia joukkueiden jäseniä. Otteet kun on riittävän hyviä, tulee käsky kentälle. Nyt ollaan lähelle sitä, Korkeakunnas avaa.

SJK pääsee Lahteen jälleen lähes täydessä iskussa, sillä vain Marco Matrone on sivussa. Matronekin on jo pystynyt aloittamaan harjoittelun ja jos kuntoutuminen jatkuu hyvänä, hänet nähtäneen kentillä jo muutaman viikon päästä.

Lue IS:n otteluennakko täältä.


FC Lahti - SJK Kisapuistossa maanantaina 6.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.