AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
Ilves
4-5-2

10

(0-0)

Yleisöä 3930

KuPS
4-5-1
vko.27 // 11.7.2015

​Ennakko: Ilves-KuPS

​Ennakko: Ilves-KuPS

Tammelan stadionilla tapahtuu taas sunnuntaina, kun Ilves saa vieraakseen Kuopion Palloseuran. Keltapaitainen kotijoukkue Ilves on ollut kuluvalla kaudella kivikova kotonaan ja joukkue on hävinnyt ainoastaan kerran Tammelassa.

Tunnelma Ilveksen kotiotteluissa on ollut kerta toisensa jälkeen upea! Ilves on pelannut nyt 15 ottelua Veikkausliigassa ja kasassa on yhteensä 13 sarjapistettä.

Ilveksen piti kohdata Kuopion Palloseura jo huhtikuussa Tammelassa, mutta tuo peli siirrettiin syyskuulle. Joukkueet kohtaavatkin vasta nyt ensimmäistä kertaa Veikkausliigassa tällä kaudella. Liigacupissa joukkueet olivat keväällä vastakkain kahteen otteeseen ja Ilves voitti nuo molemmat matsit.

Viime Ilveksen kotiottelussa pari viikkoa sitten Tammela oli loppuunmyyty, kun Ilves taisteli 1-1-tasapelin kuusi kertaa Suomen mestaruuden putkeen voittaneen HJK:n kanssa. Jonne Hjelm huudatti täpötäyttä Tammelaa laukomalla tuossa ottelussa Ilveksen tasoituksen. Viime kierroksella Ilves pelasi puolestaan IFK Mariehamnin vieraana maalittoman tasapelin. Ilves pelaa tällä hetkellä kovalla itseluottamuksella ja sunnuntain kotiottelussa joukkue antaa varmasti jälleen kaikkensa.

Ilves onkin esittänyt etenkin omalla kotinurmellaan erinomaisia otteita ja kotijoukkueen vaarallisuus on kuopiolaisilla hyvin tiedossa jo talven otteluiden perusteella.

- Tuntumaa on onneksi saatu liigacupin peleistä, joissa kohdattiin talvella kahdesti. Ilves-joukkueessa on paljon vanhaa TamU:a. Vaikea vastustaja, on erittäin hankalaa pelata heitä vastaan. Tammelassa on iso luonnonnurmikenttä ja iso, Suomen toiseksi hienoin stadion. On erittäin kiva mennä pelaamaan sinne, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki toteaa.

KuPS-joukkue veti lauantaina viimeistelytreenit. Sunnuntaina lähdetään matkustamaan kohti Tamperetta. Pelaajatilanne on hyvällä mallilla ja kentälle saadaan jälleen vahva kokoonpano. Puolustaja Dani Hatakka on poissa sunnuntaisesta kokoonpanosta varoitustilin täyttymisen johdosta.

Lue IS:n otteluennakko täältä.


Ilves - KuPS Tammelan stadionilla sunnuntaina 12.7. kello 18.30. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.