FC Inter
4-3-3
vko.30 // 2.8.2015

Inter haki pisteet SJK:lta (SJK-FC Inter 0-1)

FC Inter voitti SJK:n sunnuntain ensimmäisessä Veikkausliigattelussa Joni Aho rangaistuspotkumaalilla 1-0. Myös kotijoukkue sai pallon 11 metriin, mutta Magnus Bahne torjui Akseli Pelvaksen yrityksen.

SJK:n keskikenttäpelaaja Wayne Brown pääsi laukomaan ensimmäisen vartin aikana kaksi kertaa kulmapotkun jälkitilanteesta. Ensimmäisellä kerralla laukaus meni ohi ja toisella kerralla Interin puolustus pystyi blokkaamaan vedon.

Inter sai rangaistuspotkun 28. minuutilla, kun pallo osui Timo Tahvanaisen käteen. Joni Aho laukoi pallon maaliin, vaikka Mihkel Aksalu aavisti oikeaan suuntaan.

Vajaan tunnin kohdalla Interin Serge N'Gal laukoi terävästi, mutta Aksalu venyi komeaan torjuntaan. 69. minuutilla Henri Lehtonen kaatoi Jussi Vasaran rankkarialueella. Tasoitusta ei kuitenkaan tullut, sillä Magnus Bahne torjui Akseli Pelvaksen rangaistuspotkun. 78. minuutilla Guy Gnabouyou keskitti oikealta ja Serge N'Gal pääsi puskemaan, mutta Aksalu oli jälleen mies paikallaan.

86. minuutilla N'Gal ja Guy Gnabouyou pääsivät vastaiskuun, eikä vastassa ollut kuin Pavle Milosavljevic ja Aksalu. Milosavljevic liukastui ja tilanne näytti jo selvältä maalilta. Inter sai pallon maaliin, mutta Gnabouyou ehti tilanteessa paitsioon ja tilanne säilyi 1-0:ssa. Ahon maali jäi kuitenkin ottelun ainoaksi, joten Inter vei täyden pistepotin Turkuun.