AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
SJK
4-4-2

01

(0-1)

Yleisöä 2568

FC Inter
4-3-3
vko.30 // 1.8.2015

​Ennakko: SJK-FC Inter

​Ennakko: SJK-FC Inter

SJK kohtaa tänä sunnuntaina Seinäjoen Keskuskentällä FC Interin ja ottelu potkaistaan käyntiin klo 15.00. Portit ja palvelut aukeavat klo 13.30 ja tässä ottelussa on mukana Duudsonit Activity Park laitteineen, joten tervetuloa viihtymään koko perheen voimin.

Ottelu on myös Veikkausliigan Respect-ottelu ja sen alussa nostetaan yhdessä Punainen Kortti Rasismille. Peliin on kutsuttu Respect-teeman mukaisesti vanhoja SJK pelaajia alkuvuosilta ja ottelun alussa luovutetaan Respect-palkinto. Tuo palkinto menee tänä vuonna SJK Kannattajille, jotka ova päättäneet palkintorahoillaan ostaa jalkapalloja Seinäjoen ala-asteille.

Sarjassa SJK on kolmantena ja FC Inter viidentenä. SJK:lla on piste-eroa kärjessä olevaan HJK:hon vain kuusi pistettä ja SJK:lla on kaksi peliä vähemmän pelattuna. SJK:lla on myös koko sarjan paras maalisuhde, joten voittamalla rästipelit, SJK olisi sarjan kärjessä. FC Interillä on myös yksi peli enemmän pelattuna kuin SJK:lla ja piste-ero SJK:hon on viisi pistettä. Luvassa on siten kivikova kärkipään kamppailu Keskuskentällä.

- Me emme ole koskaan Interiä voittaneet Veikkausliigassa. Se ei ole sattumaa. Inter on erittäin hyvä vastaiskujoukkue ja joka kerta kun olemme kohdanneet, olemme kontrolloineet palloa ja syötelleet. Mutta kun vähän on auennut pakka, on Inter välittömästi iskenyt vastaiskuilla, muistelee SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

Inter on kohdannut sarjataulukossa kolmannella sijalla olevan SJK:n kerran tällä kaudella. Kauden avausottelussa Veritas Stadionilla pisteet jaettiin 1-1 -tuloksella. Myös viime kauden ottelut pelattiin todella tasaisissa merkeissä.

- Olemme pelanneet SJK:ta vastaan oikeastaan aina todella tasaisia otteluita. Samaa odotan nytkin, povaa Interin päävalmentaja Job Dragtsma.

Viime ottelussa sivusta ollut SJK-puolustaja Cedric Gogoua on jälleen pelikunnossa ja mukana sunnuntaina. SJK:lla on muutenkin kaikki pelaajat viimein pelikunnossa, kun Marco Matronekin pääsee ottamaan ensimmäiset peliminuuttinsa loukkaantumisen jälkeen, lauantaina Kerho 07:n mukana.

Torstaina medialle esitelty uusi hyökkääjä Roope Riski ei ole kuitenkaan vielä käytettävissä sunnuntaina, sillä kesän siirtoikkunassa siirtyvät pelaajat saavat pelata vasta 6.8. jälkeen. Siten Riskin ensimmäinen ottelu saattaa olla vieraspeli FF Jaroa vastaan sunnuntaina 9.8.

Interin lähtökohdat otteluun eivät ole ihan parhaat mahdolliset. Poissaolijoiden lista on pitkä kuin nälkävuosi. Dragtsman mukaan nyt on muilla mahdollisuus näyttää.

- Kauden aikana tulee otteluita, joissa on paljon poissaolijoita. Huominen ottelu on sellainen. Nyt on kuitenkin muilla pelaajilla mahdollisuus näyttää osaamistaan. Luotan, että he myös tekevät sen, sanoo Dragtsma.

Interin kokoonpanosta puutuvat varmuudella Jukka Lehtovaara, Egzon Belica, Petros Kanakoudis, Eric Matoukou, Blend Miftari, Kalle Kauppi, Diogo da Costa ja Oskari Qvick.

Pitkän poissaololistan takia Dragtsma on nostanut SJK-ottelua varten Interin kokoonpanoon A-junioreista keskikenttäpelaaja Kaarlo Parkkisen.


SJK-FC Inter Seinäjoen Keskuskentällä sunnuntaina 2.8. kello 15. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.