AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC Lahti
4-4-2

11

(1-1)

Yleisöä 1584

FF Jaro
4-3-3
vko.30 // 1.8.2015

​Ennakko: FC Lahti-FF Jaro

​Ennakko: FC Lahti-FF Jaro

FC Lahti jahtaa neljättä perättäistä voittoaan sunnuntaina, kun FF Jaro saapuu Kisapuistoon.

Lahti on päässyt valmistautumaan huolella otteluun ja harjoituskentällä on hiottu pelillisiä asioita entistä paremmiksi.

- Hyvä tilanne. Parina päivänä on pelattu 11 vs 11 pelejä ja käyty kokonaisuuksia läpi. Edelleen hyökkäyspelissä ollaan sitä käyty läpi, miten hyödynnetään laitoja paremmin. Pidetään leveytä, joka avaa mahdollisuuksia keskeltäkin murtautua. Pallollista rohkeutta ja päättäväisyyttä. Muuten ei voi murtautua, päävalmentaja Toni Korkeakunnas avaa.

FF Jaro matkustaa Lahteen allaan kaksi kirvelevää tappiota. Ensin Ahvenanmaalla joukkue koki tappion lukemin 4-3 vaiherikkaan pelin jälkeen. Viime viikon Jaakon Päivien ottelu päättyi pettymykseen, kun HIFK haki Pietarsaaresta pisteet vaisusti esiintyneen Jaron kustannuksella.

Joukkueet kohtasivat keväällä Pietarsaaressa, jolloin Jaro oli selvästi vahvempi avauspuoliajalla ja tauolle mentiin Jaron johtaessa 1-0. Toiselle puoliajalle vieraat tulivat pirteämmin ja loppulukemat olivat 1-1.

Lahden pelaajatilanne ei voisi olla parempi tällä hetkellä.

- Kaikki pelaajat ovat käytössä, kova kilpailutilanne. Kovin suuria muutoksia hirveän vaikea lähteä tekemään. Aktiivinen ja rohkea puolustuslinja on ollut iso osa meidän hyvää pelaamista. Akatemialla on samana päivänä peli, sinnekin voimia tarvittaisiin ja kaikki pelaajat tarvitsivat peliaikaa, Korkeakunnas kertoo.

Jarolta puolestaan on puuttunut edellisistä otteluista useita pelaajia ja etenkin puolustajista on ollut pulaa, eikä tilanne ei ole sunnuntaina helpompi. Mathias Kullström on edelleen sivussa samoin HIFK-ottelun alkuhetkillä loukkaantunut Reginaldo Junior. Johan Brunell on hänkin suurella todennäköisyydellä poissa.

Tärkeä Didier Boris Kadio on huomenna pelikiellossa ja poissa ovat myös jo pidempään sivussa olleet Jonas Emet ja David Carlsson.

Positiivista on se, että joitakin viikkoja sivussa ollut Jari Sara tehnee huomenna paluun pelaavaan kokoonpanoon. Lisäksi Walter Moore on kärsinyt pelikieltonsa ja on huomenna Alexei Eremenkon käytettävissä.


FC Lahti-FF Jaro Lahden Kisapuistossa sunnuntaina 2.8. kello 18.30. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.