AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC Inter
4-3-3

12

(0-0)

Yleisöä 1844

Ilves
4-6-0
vko.32 // 11.8.2015

Ennakko: FC Inter-Ilves

Ennakko: FC Inter-Ilves

Interillä on edessä kahden kotiottelun viikko. Joukkue kohtaa keskiviikkona Veikkausliigaottelussa Ilveksen ja lauantaina on ohjelmassa Suomen Cupin välieräottelu KuPS:aa vastaan.

Ensimmäisenä vuorossa oleva Ilves-ottelu potkaistaan käyntiin Veritas Stadionilla siis keskiviikkona kello 18.30.

Inter ja Ilves iskevät yhteen kolmatta kertaa kauden 2015 Veikkausliigassa. Kumpikin joukkueista on voittanut yhden otteluista. Inter voitti huhtikuussa Turussa pelatun ottelun 3-1, kun taas kesäkuun alussa Ilves oli Tampereella vahvempi niukasti 1-0.

Keskiviikon ottelun tärkeyttä ei voi korostaa liikaa. Inter tarvitsee voittoja pysyäkseen mukana mitalitaistossa.

- Emme säästele pelaajia lauantain KuPS-peliä varten. Olemme Veikkausliigassa tilanteessa, jossa tarvitsemme voittoja. Pelaamme siis parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sanoo päävalmentaja Job Dragtsma Interin verkkosivuilla.

Keskiviikon Ilves-ottelusta Dragtsma ei odota helppoa, vaikka Ilveksen otteet vieraskentällä eivät ole olleet ihan parhaasta päästä.

- Ilves ei ole helppo vastustaja. Sen he ovat tällä kaudella näyttäneet monta kertaa. Heillä on melko kokenut ja rutinoitunut joukkue, joka tietää miten kentällä toimia. Voittoon täytyy onnistua hyvin. Luottavaisin mielin voimme kuitenkin otteluun lähteä, sillä pelimme on kulkenut hyvin, päättää Dragtsma.

Interin kokoonpanosta puuttuvat varmuudella pelikieltoaan sovittava Juuso Hämäläinen sekä loukkaantuneet Oskari Qvick ja Jukka Lehtovaara. Myös jalkavaivainen Serge N´Gal joutuu jättämään keskiviikon Ilves-ottelun väliin.

Ilvekseltä keskiviikon ottelusta ovat varmuudella pois pitkäaikaispotilaat, hyökkääjä Henry Chdidozie Ugwunna (polvi) sekä puolustaja Antti Koskinen (nilkka). Koskisen koko loppukausi saattaa olla vaakalaudalla sitkeän nilkkavamman takia. Lisäksi Ibrahim Kösen ja Emeniken pelikunnot ovat kysymysmerkkejä. Luottotoppari Samu Nieminen on pelikiellossa korttitilin täyttymisen takia.

FC Inter-Ilves Veritas stadionilla keskiviikkona 12.8. kello 18.30. Ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.