AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC KTP
4-4-2

41

(2-1)

Yleisöä 3140

FC Inter
4-3-3
vko.33 // 18.8.2015

Ennakko: FC KTP-FC Inter

Ennakko: FC KTP-FC Inter

Suomen Cupissa itsensä upealla taistelulla loppuotteluun pelanneen Interin urakka Veikkausliigassa jatkuu jälleen huomenna keskiviikkona, kun joukkue matkustaa Kotkaan FC KTP:n vieraaksi. Ottelu alkaa Arto Tolsa Areenalla tuttuun tapaan kello 18.30.

Inter ja kotkalaisjoukkue ovat kohdanneet toisensa kahdesti Turussa tällä kaudella. Kummankin ottelun on voittanut varsin suvereenin esityksen jälkeen Inter. Tästä huolimatta Arto Tolsa Areenalla on turha haaveilla helpoista pisteistä, vaikka KTP ei niin hyvin kotikentällä ole pelannutkaan.

Interin päävalmentaja Job Dragtsman mukaan täyden pistepotin saadakseen joukkueen on onnistuttava hyvin heti pelin alusta lähtien.

- Kotka tulee kotiotteluunsa varmasti kovalla tempolla heti ensiminuutista lähtien. Heillä on äänekäs ja kovaa kannustava yleisö takanaan, minkä he pyrkivät käyttämään myös varmasti hyväkseen, sanoo Dragtsma Interin verkkosivuilla.

Turun kamppailuista etenkin jälkimmäinen ei ollut niin selvää kotijoukkueen hallintaa mitä numerot saattaisivat olettaa. KTP oli hyvin pelissä mukana etenkin toisella jaksolla.

- Molemmat matsit olivat vähän saman tyylisiä, alussa päästettiin vähän helpolla Inter tekemään maaleja. Ekassa pelissä otettiin yksi punainen jo avauspuolikkaalla ja peli oli siinä. Toisessa pelissä meillä oli sitten ihan hyvät saumat tulla toisella jaksolla tasoihin. Me hallittiin jaksoa ja huolellisemmalla tekemisellä siitä olisi hyvä tulos ollut otettavissa, joukkueen luottopelaajiin kuuluva Tamas Gruborovics kertoo.

- Noilla peleillä ei kuitenkaan ole enää mitään merkitystä, nyt ollaan kotikentällä ja uusi matsi edessä. Toivottavasti keli pysyy hyvänä ja saadaan napattua tärkeä voitto.

Oman etunsa KTP saa varmasti myös siitä, ettei se pelannut viikonloppuna. Inter vastaavasti joutui urakoimaan omassa Suomen Cupin ottelussaan 120 minuuttia ja rankkari päälle.

- Tietysti KTP:lla on pieni etu, kun he eivät pelanneet viikonloppuna, kun taas me urakoimme lauantaina jatkoaikaa myöten. Meillä on kuitenkin ollut kolme täyttä päivää aikaa palautua, joten olemme kyllä valmiita otteluun keskiviikkona, toteaa Dragtsma.

KTP:n loukkaantumistilanne näyttää todella hyvältä, sillä joukkeen sairastupa on täysin tyhjä. Hyökkääjä Samuli Kaivonurmikin on jo osallistunut kevyesti joukkueen harjoituksiin maanantaina ja tiistaina. Joukkueesta puuttuu ainoastaan pelikiellossa oleva Juuso Salonen.

Interin kokoonpanosta puuttuvat varmuudella vammoista kärsivät Jukka Lehtovaara, Serge N`Gal ja Oskari Qvick. Pelikieltojen takia sivussa ovat Henri Lehtonen, Diogo da Costa, Petros Kanakoudis, Juuso Hämäläinen ja Philip Njoku.

FC KTP-FC Inter Arto Tolsa areenalla keskiviikkona 19.8. kello 18.30. Ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.