AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC Inter
4-3-3

20

(1-0)

Yleisöä 1675

RoPS
4-5-1
vko.34 // 28.8.2015

Ennakko: FC Inter - RoPS

Ennakko: FC Inter - RoPS

Sarjakakkonen Rovaniemen Palloseura matkaa lauantaiksi Turkuun kohtaamaan neljäntenä liigassa olevan FC Interin.

Inter on ollut RoPS:lle erittäin haastava vastus tällä kaudella, sillä kauden kahdesta aiemmasta Rovaniemellä pelatusta ottelusta RoPS on saanut vain yhden pisteen 1-1-tasapelistä. Toisen ottelun Inter vei puhtaasti 4-0-lukemin.

- Interin tämän kauden otteista on tullut mieleen aivan Interin mestaruusvuosi, sen verran erittäin hyviä juttuja joukkue on esittänyt tällä kaudella. Nyt meillä olisi mahdollisuus kiillottaa meidän "kilpeä", sillä päätimme joukkueen kanssa pitämässämme palaverissa, että koneesta pitää loppukaudeksi löytyä vielä yksi vaihde lisää, RoPS-luotsi Juha Malinen kertoo.

Nyt jos koskaan hyvään saldoon napapiirin sankareita vastaan Interin pitäisi saada myös jatkoa. Voitolla Inter nimittäin pitäisi ohuet mitalisaumat vielä elossa.

- Huomiseen otteluun meillä on vain yksi tavoite ja se on voitto. Se pitäisi ohuet mitalisaumat vielä elossa, sanoo Interin päävalmentaja Job Dragtsma.

Helppoa sarjakakkosen RoPSin voittaminen ei kuitenkaan ole. Rovaniemeläiset ovat nimittäin vähän ehkä yllättäen Veikkausliigan eniten vieraskentältä pisteitä kerännyt ryhmä.

- RoPS:lla on ollut vieraskentällä vahva tällä kaudella. Aikaisemmin vierasottelut ovat olleet heidän akilleen kantapäänsä. Nyt meidän pitää saada heidän vierassaldoaan heikommaksi, painottaa Dragtsma.

Malisen mukaan ottelu on molemmille joukkueille todellinen kuuden pisteen ottelu, sillä molemmat hamuavat liigassa mitalisijoille.

- Ottelussa on todella iso panos, sillä molemmat joukkueet haluavat olla kauden päättyessä mitaleilla, Malinen tuumaa.

Interin kokoonpanosta puuttuvat varmuudella huomenna pelkieltoaan sovittava Guy Gnabouyou sekä loukkaantuneet Jukka Lehtovaara, Oskari Qvick, Vincent Onovo ja Serge N'Gal.


FC Inter - RoPS Turun Veritas Stadionilla lauantaina 29.8. kello 16.00. Ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.