AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
VPS
4-4-2

10

(0-0)

Yleisöä 1682

Ilves
4-6-1
vko.36 // 9.9.2015

Ennakko: VPS-Ilves

Ennakko: VPS-Ilves

Veikkausliiga palaa torstaina maaottelutauolta. Samoin tekee myös VPS, joka kohtaa Hietalahden Jalkapallostadionilla Tampereen Ilveksen.

Sen sijaan maaottelutehtävissä olevien pelaajien pelaaminen torstain liigakierroksella on vielä auki.

- Kuusi pelaajaa on ollut harjoitusvahvuudesta poissa, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen kertoo VPS:n verkkosivuilla.

Pikkuhuuhkajien mukana olevat Pyry Soiri, Jerry Voutilainen ja Eero Tamminen ovat olleet isossa roolissa Vepsun keskikentällä. He ehtivät toki torstain otteluun, mutta arvoitukseksi jää, miten nopeasti VPS-pelaajat ehtivät toipua huipputärkeään otteluun.

Myös jamaikalaiset Hughan Gray ja Andre Clennon ovat maansa edustustehtävissä, kun saarivaltio karsii MM-kisapaikasta.

- He eivät todennäköisesti ole torstaina mukana.

Tampereen Ilves ei ole hävinnyt seitsemään otteluun. Kokeneen valmentajan Keith Armstrongin tupsukorvat ovat hivuttautuneet sarjassa jo seitsemänneksi eritoten tiiviin puolustuspelaamisen ansiosta. Ilvekselle on nimittäin tehty maali viimeksi lähes kuukausi sitten (12.8.).

- Se on kokenut joukkue, jonka pelaajilla on paljon Veikkausliigapelejä alla. Heillä on hyvä elokuu käynnissä ja se johtuu pitkälti heidän hyvästä joukkuepelaamisesta, Vuorinen näkee.

Ilveksen hyökkäyspelin avainpelaajat Hjelm ja Lahtinen olivat viime ottelussa pois korttitilien täyttymysten takia, mutta nyt miehet palaavat kokoonpanoon. Pitkäaikaispotilaat, hyökkääjä Henry Chidozie Ugwunna (polvi) sekä puolustaja Antti Koskinen (nilkka) ovat harjoitelleet joukkueen mukana, mutta ainakaan vielä heitä ei nähdä kokoonpanossa. Häntäluuvammasta kärsinyt toppari Samu Nieminen saattaa palata kokoonpanoon jo torstaina. Pelikieltoja joukkueella ei ole ja lopullinen kokoonpano selviää vasta torstaina.


VPS-Ilves Hietalahdessa torstaina 10.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.