AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
RoPS
4-5-1

00

(0-0)

Yleisöä 3185

FF Jaro
4-3-3
vko.36 // 9.9.2015

Ennakko: RoPS-FF Jaro

Ennakko: RoPS-FF Jaro

Rovaniemen Palloseura lähtee torstain Veikkausliigakierroksella Keskuskentälle vieraaksi saapuvan Jaron kimppuun voitto mielessä. Mitalikamppailussa mukana olevalle RoPS:lle ei ottelusta kelpaa muu kuin voitto.

- Pelaajatilanteemme on hyvä: sairastupa on tyhjentynyt, pelikiellot saatu hoidettua ja uusia miehiä riveissä. Olemme hyvässä iskussa loppukautta ajatellen, taisteluintoa ja -taitoa löytyy, joten vain voitot kelpaavat, toteaa RoPS-valmentaja Juha Malinen RoPS:n verkkosivuilla.

Jaro-ottelu lukeutuu Malisen mukaan tärkeisiin ja suuriin otteluihin monellakin tapaa.

- Tästä ottelusta alkaa molempien joukkueiden loppukiri Veikkausliigassa. Me pelaamme loppukauden mitaleista, Jaro taistelee putoamista vastaan, Malinen sanoo.

Malinen odottaa Jaro-ottelusta mielenkiintoista kamppailua sarjapisteistä.

- Ottelut Jaron kanssa ovat yleensä aina olleet hyvin tapahtumarikkaita, sillä molemmat joukkueet panostavat pallolliseen peliin ja hyökkäämiseen, RoPS-luotsi tietää.

RoPS:lla on Malisen mukaan tällä hetkellä jopa kilpailua pelipaikoista, joten mies ei vielä tiedä keitä kaikkia kentällä nähdään. Hyökkäykseen joukkueella on asettaa maalitykki Aleksandr Kokon lisäksi tuoreet vahvistukset Eero Markkanen ja jamaikalainen Tremaine Stewart.

- En pysty vielä sanomaan mikä meidän avauskokoonpano tulee olemaan, sillä vaihtoehtoja on nyt vihdoin käytössä. Kannattaakin tulla kentän laidalle katsomaan ketkä käyvät huomenna Jaron kimppuun, kehottaa RoPS-luotsi Juha Malinen.

Jarolta Ilya Vaganov, Kevin Larsson ja Oskar Sandström, jotka eivät olleet mukana ottelussa FC KTP:ta vastaan, ovat taas käytettävissä. Sen sijaan Jari Sara ja Jani Virtanen eivät kumpikaan matkusta joukkueen mukana Rovaniemelle. Molemmat ovat sairastelleet, eivätkä vielä ole täysin toipuneet. Alexei Eremenko Junior, joka loukkaantui lievästi edellisessä ottelussa, on harjoitellut joukkueen mukana, mutta hänen pelaamisensa RoPSia vastaan on vielä epävarmaa.

RoPS-FF Jaro Rovaniemen Keskuskentällä torstaina 10.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.