AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
IFK Mariehamn
4-4-2

02

(0-1)

Yleisöä 1003

FC Inter
4-3-3
vko.37 // 20.9.2015

​Ennakko: IFK Mariehamn-FC Inter

​Ennakko: IFK Mariehamn-FC Inter

Veikkausliigan viikonlopun kierros saadaan päätökseen, kun IFK Mariehamn ja FC Inter kohtaavat maanantaina Wiklöf Holding Arenalla.

Ottelu on Interille elintärkeä mitalitilaston kannalta katsottuna ja myös isäntäjoukkue IFK on vielä mitalitaistelun tuntumassa. Interin päävalmentaja Job Dragtsman mukaan loppukauden otteluissa on huikeat panokset. Interille kupletin juoni on selvä.

- Nämä loppukauden ottelut ovat jokainen meille kuin cup-otteluita. Vain voitot kelpaavat, sanoo Dragtsma.

Oman leimansa maanantain otteluun antaa varmasti myös ensi lauantaina joukkueiden välillä pelattava Suomen Cupin finaali. Inter-valmentaja myöntää, että cup-finaalilla on varmasti vaikutusta myös huomiseen otteluun.

- Varmasti jonkinlaista pelaajien kierrättämistä on luvassa. Me olemme kuitenkin siinä tilanteessa, että pelattavaa on myös liigassa. Tarvitsemme lisäpisteitä, joten huominen ottelu on meidän ykkösprioriteetti. Kaikki fokus on siis siinä, painottaa Dragtsma.

Inter ja IFK Mariehamn ovat kohdanneet toisensa tällä kertaa jo peräti viisi kertaa. Inter on voittanut pelatuista otteluista yhden ja neljästi on pelattu tasan.

- Ottelumme ovat olleet tulosten valossa todella tasaisia tällä kaudella. Eiköhän samanlainen ottelu ole luvassa huomennakin. IFK:lla on hyvä joukkue, eikä heitä ole koskaan helppoa voittaa varsinkaan heidän kotikentällä, sanoo Dragtsma.

IFK:lta on maanantaina varmuudella sivussa pelikieltoa kärsivä maalivahti Otso Virtanen.

Interin kokoonpanosta puuttuvat varmuudella loukkaantuneet Jukka Lehtovaara, Vincent Onovo ja Oskari Qvick. Pelikiellon takia sivussa ovat Petros Kanakoudis ja Eric Matoukou.


IFK Mariehamn - FC Inter maanantaina 21.9. kello 18.30 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.