AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
VPS
4-4-2

21

(1-0)

Yleisöä 2750

FF Jaro
4-3-3
vko.37 // 19.9.2015

Ennakko: VPS-FF Jaro

Ennakko: VPS-FF Jaro

VPS ja FF Jaro jättävät sunnuntaina jäähyväiset vanhalle Hietalahden jalkapallostadionille.

Ottelussa on isot panokset putoamistaistoa ajatellen. VPS nousi torstaisen HIFK-voittonsa turvin pois jumbopaikalta ohi FC KTP:n. Jaro on puolestaan enää yhden pisteen päässä vaasalaisista.

Kuntopuntarin kakkosjoukkue VPS (5 ottelua, 3 voittoa, 1 tasapeli ja 1 tappio) on parantanut otteitaan syyskaudella. Viimeisimmässä ottelussaan se pystyi nollapelin lisäksi latomaan vastustajan verkkoon peräti kolme maalia. Hyökkääjät Juho Mäkelä ja Andre Clennon vastasivat ottelun osumista.
Jarolla on allaan kolme tasuria. Tulokset ovat olleet hyviä siihen nähden, että vastustajina ovat olleet ylemmän keskikastin joukkueet HJK, RoPS ja IFK Mariehamn.

- Kävin katsomassa Pietarsaaressa Jaro-HJK:n. Jaro hyökkää aktiivisesti ja rohkeasti ottaen usein laitapakit mukaan tukemaan. Se on heidän vahvuus, mutta myös heikkous, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen sanoo seuransa verkkosivuilla.

Ottelu on Vepsulle jo kolmas peli viikon sisään, joten kokoonpanossa saatetaan nähdä pientä rotaatiota. Loukkaantumistilanne on pysynyt ennallaan. Poissa ovat edelleen Mikko Viitikko, Cliffton Miheso ja Denis Abdulahi.

Torstaihin nähden Jaron sairastuvalla tilanne hieman helpottuu sunnuntain otteluun kun sairasteluista tervehtyneet Jari Sara ja Jani Virtanen palaavat punapaitojen vahvuuteen. Sivussa edelleen ovat Jonas Emet, Johan Brunell sekä Peter Opiyo. Ilya Vaganovin pelaaminen on epävarmaa. Kevin Larsson, Serge Atakay ja Adam Vidjeskog pelaavat puolestaan JBK:n riveissä.


Vaasan Hietalahdessa pelattava VPS-FF Jaro on mukana YLE:n jalkapallokierroksella, joka alkaa sunnuntaina 20.9. kello 16. Ottelut voit katsoa myös IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.