AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FF Jaro
4-3-3

00

(0-0)

Yleisöä 1051

IFK Mariehamn
4-4-2
vko.37 // 16.9.2015

Ennakko: FF Jaro-IFK Mariehamn

Ennakko: FF Jaro-IFK Mariehamn

Jaro saa IFK Mariehamnin vieraakseen. (Kuva: Juha Tamminen)

FF Jaro pyrkii eroon peräpään taistelusta ja IFK Mariehamn vielä mukaan mitalitaistoon joukkueitten kohdatessa torstaina Pietarsaaren Keskuskentällä.

Jaro kohtasi viime viikolla kaksi mestaruudesta taistelevaa joukkuetta ja pistepussi karttui kahdella pisteellä. Rovaniemellä Jaro puolusti tiiviisti ja tuloksena oli maaliton tasapeli. Jaro oli todella lähellä jopa täyttä pistepottia, kun Alibek Aliev ohjasi José Manuel Riveran vapaapotkun maalivahdin käsien kautta ylärimaan lisäajan toisella minuutilla.

Sunnuntaina Jaro esitti pelillisesti kenties kauden parastaan, kun pietarsaarelaiset laittoivat HJK:n ahtaalle Keskuskentällä. Didier Boris Kadio puski Jaron tasoihin vartti ennen loppua ja katkaisi samalla punaisten lähes viiden ottelun mittaiseksi venyneen maalittoman putken.

Myös IFK Mariehman pelasi viime viikolla kaksi ottelua ja se keräsi niistä täydet kuusi pistettä. Torstaina kaatui HIFK Ahvenanmaalla lukemin 1-0 ja sunnuntaina IFK haki täydet pisteet Tampereelta Ilveksen vieraana lukemin 1-3 Dever Orgillin osuttua kahdesti.

Jarolla riittää edelleen poissaolijoita. Varmuudella sivussa ovat Jonas Emet, Johan Brunell sekä RoPS-ottelussa loukannut Peter Opiyo. Viime viikon ottelut sairastelun vuoksi väliin jättäneet Jani Virtanen ja Jari Sara ovat edelleen epävarmoja. Maalivahti Jesse Öst joutui tulemaan RoPS-ottelussa vaihtoon ensimmäisen puoliajan jälkeen, mutta hän on näillä näkymin tekemässä paluuta kokoonpanoon jo torstaina.

IFK Mariehamnin pelaajatilanne sen sijaan on parantunut syksyn myötä ja Aleksei Kangaskolkan paluun myötä isompia loukkaantumisia joukkueessa ei ole.


FF Jaro - IFK Mariehamn Pietarsaaren Keskuskentällä torstaina 17.9. kello 18.30. Ottelun voit katsoa myös IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.