AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
SJK
4-5-1

21

(2-0)

Yleisöä 3106

Ilves
4-6-1
vko.39 // 3.10.2015

Ennakko: SJK-Ilves

Ennakko: SJK-Ilves

SJK jatkaa mestaruus- ja mitalitaistelua ensi sunnuntaina, kun se isännöi Seinäjoen Keskuskentällä Keith Armstrongin valmentamaa Ilvestä.

Ilves on sarjassa jo turvallisesti keskikastissa ja sarjapaikka ensi kaudelle on pientä silausta vaille varma. SJK puolestaan pelaa edelleen Suomen mestaruudesta ja on tällä hetkellä Veikkausliigassa toisena, vain kahden pisteen päässä kärjessä olevasta RoPSista. Voitolla SJK nousisi puolestaan sarjakärkeen ja sen jälkeen olisi enää kaksi ottelua pelaamatta.

Viime maanantaina SJK:lla oli paikka mennä pienelle karkumatkalle HIFK:n vieraana, mutta HIFK pelasi upeasti sarjapaikastaan ja kaatoi 1-0 tuloksella vaisusti ensimmäisellä puoliajalla esiintyneen SJK:n.

- Tietenkin odotan pelaajilta jonkinlaista reaktiota HIFK-pelin jälkeen, sanoo SJK:n valmentaja Chris Cleaver.

- Vastassa on myös Keke (Armstrong), joka kyllä tietää miten me pelaamme. Hän oli täällä viime vuonna ja se näkyi hyvin meidän viime kohtaamisessa. Viidellä heidän pelaajallaan on Suomen mestaruus, joten Ilveksellä on paljon kokemusta. He ovat vahvoja vastahyökkäyksissä, tulevat kovaa boksiin ja heillä on paljon pelaajia jotka voivat ratkaista otteluita, joten meillä pitää olla oman hyökkäyksen jälkeen myös hyvä kenttätasapaino, muistuttaa Cleaver.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahteen otteeseen - toukokuussa Seinäjoella kotijoukkue oli parempi numeroin 3-0 ja heinäkuussa Tammelassa ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin.

SJK-ryhmä on täysin terveenä, sillä ainoastaan Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen juuri valittu puolustaja Timo Tahvanainen on sivussa korttitilin täyttymisen vuoksi. Pitkäaikaisloukkaantuneena ja sivussa koko loppukauden on puolustaja Richie Dorman. Muita loukkaantumisia tai pelikieltoja ei ole.

Ilveksen kokoonpanosta puuttunee varmuudella ainoastaan nivusvaivainen toppari Samu Nieminen. Pitkään nilkkavamman takia sivussa ollut puolustaja Antti Koskinen on harjoitellut joukkueen mukana jo tovin ja mies saatetaan nähdä pian takaisin kehissä. Viime ottelusta jalkavaivojen vuoksi puuttunut puolustaja Heikki Aho saattaa niin ikään olla sunnuntaina pelikuntoinen. Viime ottellussa korttitilin täyttymisen takia pelikiellossa ollut Emenike palaa kokoonpanoon. Tulevassa ottelussa Ilveksellä ei ole pelikieltoja.


SJK - Ilves Seinäjoen Keskuskentällä sunnuntaina 4.10. kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.