AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
KuPS
2-4-0

20

(1-0)

Yleisöä 1518

FF Jaro
4-3-3
vko.39 // 3.10.2015

​Ennakko: KuPS-FF Jaro

​Ennakko: KuPS-FF Jaro

Savon Sanomat Areenalla taistellaan sunnuntaina tärkeistä Veikkausliigan sarjapisteistä. Kuopion Palloseura ja FF Jaro iskevät yhteen 31. kierroksen ottelussa, joka alkaa normaalista poiketen jo kello 15.00.

Joukkueiden väliset liigaottelut ovat olleet aina erittäin tiukkoja ja tasaväkisiä. Jaro kävi kesäkuussa voittamassa Kuopiossa 1-3 ja viime viikolla Pietarsaaressa päädyttiin 1-1-tasapeliin värikkäiden käänteiden jälkeen. Kova taistelumatsi on jälleen edessä ja pelissä on suuret panokset.

- Jaro on käyty tarkkaan läpi ja tuttu joukkue tulee vastaan. Haasteellinen peli on edessä. Päivänselvä asia on, että voittoa haetaan kotipelistä kuten aina, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki korostaa.

Kuopiolaiset haluavat voittaa ja voitto edellyttää onnistumisia hyökkäyspäässä.

- Jaro on hyvä pallonhallintajoukkue. Pelissä tulee tilanteita, joissa meidän pitää puolustaa tiiviisti. Tulee myös tilanteita, joissa me pääsemme hyökkäämään ja saamme paikkoja. Paikoista pitää tehdä maalit, valmentaja toteaa.

Kuopiolaiset lähtevät kotipeliinsä hyvästä tilanteesta. Pelikiellossa ei ole tällä hetkellä ketään. Lauantaina vedettiin viimeistelytreenit, joiden yhteydessä varmistettiin joukkueen iskukyky sunnuntaita varten. Työmoraali ja tekeminen harjoituksissa on edelleen hyvällä tasolla sekä ilmapiiri ja kaikki muu ovat kunnossa.

Jaron osalta pitkäaikaispotilaiden, Jonas Emetin, Johan Brunellin ja Peter Opiyon lisäksi vain Joona Veteli joutuu jättämään KuPS-ottelun väliin. Voimakas flunssa pitää Vetelin sivussa tämän päivän ottelusta. Sen sijaan Sergei Eremenko palaa kokoonpanoon osallistuttuaan U17-maajoukkueen karsintaotteluihin. Serge Atakayi ja Seth Paintsil pelasivat eilen JBK:n kanssa, mutta ovat siitä huolimatta pelikelpoisia tämän päivän ottelussa. Adam Vidjeskog sen sijaan on pelikiellossa saatuaan punaisen kortin B-junioreiden viimeisessä ottelussa.


KuPS - FF Jaro sunnuntaina 4.10. kello 15.00 Savon Sanomat Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.