AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC Inter
4-3-3

10

(0-0)

Yleisöä 2567

FF Jaro
4-3-3
vko.41 // 14.10.2015

Ennakko: FC Inter-FF Jaro

Ennakko: FC Inter-FF Jaro

FC Inter pelaa tällä viikolla kaksi Veikkausliigaottelua kotikentällään Veritas Stadionilla. Huomenna vastaan asettuu FF Jaro.

Interin Veikkausliigakautta 2015 on jäljellä vielä kolme ottelua. Kaksi näistä otteluista pelataan huippukunnossa olevalla Veritas Stadionilla. Torstaina joukkueella on ohjelmassa kotiottelu FF Jaroa vastaan. Ottelu alkaa tuttuun tapaan kello 18.30.

Huomisessa Jaro-ottelussa on kummallakin joukkueella paljon pelissä. Inter tarvitsee ottelusta voiton pitääkseen mitalimahdollisuudet elossa, kun taas vierasjoukkue FF Jaro hakee voittoa noustakseen pois Veikkausliigan jumbopaikalta.

Interin päävalmentaja Job Dragtsman mukaan ottelussa ei ole varaa peruutella. Vain voitto kelpaa hänen mukaansa Interille.

- Meille kelpaa ottelusta vain voitto, mikäli haluamme vielä haaveilla mitalista. Myös Jaro tarvitsee kipeästi pisteitä, sillä he taistelevat paikastaan Veikkausliigassa. Varmasti tältä kannalta katsottuna odotettavissa on vauhdikas ottelu, povaa Dragtsma.

Interin kokoonpanosta puuttuvat varmuudella Vincent Onovo, Oskari Qvick ja pelikieltoaan sovittava Petros Kanakoudis. Maalivahti Magnus Bahne on harjoitellut normaalisti joukkueen mukana tämän viikon ja on torstaina mukana kokoonpanossa.

Jaron osalta Reginaldo joutui ulosajetuksi KuPS:ia vastaan saatuaan kaksi keltaista korttia ja huilaa Inter-ottelun. Hän sai myös kahden ottelun lisäpelikiellon eikä näin ole mukana jäljellä olevissa otteluissa. Alexei Eremenko Jr sai varoitustilinsä täyteen Kuopiossa ja myös pois. Adam Vidjeskog ei ole myöskään kärsinyt pelikieltoaan kokonaan ja on sivussa tästä ottelusta. Jamar Dixonin pelaaminen on epävarmaa erinäisten vaivojen takia.Sama koskee myös Sergei Eremenkoa. Jonas Emet, Johan Brunell ja Peter Opiyo ovat kaikki olleet pidemmän aikaa sivussa eivätkä ole mukana myöskään torstaina.


FC Inter - FF Jaro Veritas Stadionilla torstaina 15.10. kello 18.30. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.