ad
Nosse haluaa kehittyä pelaamalla.
25.2.2009 18:01:00

Klubin Nosh A Lody haluaa vastuuta

HJK:n 19-vuotias toppari Nosh A Lody on löytänyt hyvän vireen heti alkukaudesta. Kongolaislähtöinen ”Nosse” haluaa ensi kaudella pelata säännöllisesti kehittyäkseen parhaalla mahdollisella tavalla.

- Ensisijaisesti olen valmis taistelemaan peliajasta liigajoukkueen mukana, mutta minulla on hyvä tilanne siinä mielessä, että voin hakea peliaikaa myös Klubi 04:n joukkueesta. Tärkeintä minulle on kuitenkin se, että pääsen pelaamaan ja olen valmis panostamaan siihen. Kausi on pitkä ja jokainen mahdollisuus on yritettävä käyttää, Lody sanoo HJK:n verkkosivuilla.

Nykyään Lody luutii topparina. Hänen hyvä pallollinen pelaamisensa on perua junnuvuosilta.
- Nuorempana pelasin enemmän hyökkäävämpänä keskikenttänä ”kymppipaikalla”. Sitten kun alkoi pituutta tulemaan lisää ja jalat hidastumaan, niin siirryin enemmän puolustuspäähän pelaamaan.

- Keskuspuolustajana on mukava pelata. Peliä näkee laajemmin ja tilanteita hahmottaa helpommin. On ollut hieno kokemus pelata topparina. Uusi Lahti Cupissa TamU:a vastaan meni myös topparina todella hyvin.

Nossen mukaan HJK:n harjoituksissa on ollut hyvä säpinä päällä.
- Meillä on kasassa todella voitontahtoinen joukkue. Uskon, että se tulee olemaan meidän vahvuus myös tulevalla Veikkausliigakaudella. Treeneissäkin kaikki haluavat koko ajan voittaa – se nostaa koko joukkueen tasoa huimasti. Sen lisäksi meillä on kasassa hyvin mielenkiintoinen joukkue, monta nuorta lahjakkuutta ja monta kokenutta. Itselläni on erittäin kovat odotukset HJK:n joukkueelta tulevalla kaudella.

 


  • Yhteistyössä: