AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 30.4.2024

Gnistan sujuvoittaa Aurinkokatsomoon saapumista kotiotteluissaan - turvallisuudesta tinkimättä

Gnistan sujuvoittaa Aurinkokatsomoon saapumista kotiotteluissaan - turvallisuudesta tinkimättä

Katsomot ovat pullistelleet Oulunkylässä. (Kuva: Juhani Järvenpää)

Molemmat Gnistanin kahdesta ensimmäisestä kotiottelusta ovat olleet loppuunmyytyjä.

Samalla seurassa ollaan tietoisia siitä, että sisääntulo Mustapekka Areenan Aurinkokatsomoon ei ole sujunut odotetusti ja jonot ovat olleet pitkiä. Veikkausliigaan nousun myötä uudistuksia on tullut paljon ja sitä myötä myös ratkaistavia asioita. Yhtenä ratkaistavana asiana on ollut sisäänpääsyt ja isojen ihmismassojen käsitteleminen. Tapahtuman järjestämiseen urheilupuisto on haastava alue.

Turvallisuus on Gnistanille ykkösprioriteetti, ja siksi seura on ohjeistanut turvatarkastajia olemaan erityisen tarkkoja päästäessään ihmisiä sisään. Turvallisuus pysyy jatkossakin ensisijaisena tavoitteena, mutta Gnistan on kehittänyt turvatarkastusta seuraavaan otteluun ja seura uskoo, että näiden keskusteluiden ja toimenpiteiden myötä sisääntulo tulee jatkossa olemaan sujuvampaa.

Gnistan haluaa myös muistuttaa teitä, arvoisat katsojat, että voitte omalta osaltanne auttaa ehkäisemään jonotusta saapumalla paikalle vähintään 30 minuuttia ennen ottelun alkua, mielellään jo aikaisemmin. Isolla tapahtuma-alueella voit nauttia kivasta päivästä runsaan ruoka- ja juomatarjoilun kera jo ennen ottelua.

Gnistan kiittää teitä kärsivällisyydestänne ja ymmärryksestänne tässä tilanteessa ja lupaa, että jatkossa jonotus tulee sujumaan sujuvammin.

Sunnuntaina Oulunkylässä pelataan taas Veikkausliigaa, kun Gnistania vastaan asettuu FC Haka.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia